Всяка държава и всеки народ има своите навици и традиции,

...
Всяка държава и всеки народ има своите навици и традиции,
Коментари Харесай

Бразилците и къпането като мания

Всяка страна и всеки народ има своите привички и обичаи, които могат да наподобяват необичайно за останалите , само че са си нещо изцяло обикновено за техните географски ширини. По този параграф в гореща Бразилия имат с какво да ни изненадат.

Дали високите температури са единствената причина, не знаем, само че бразилците са фанатици на тематика персонална хигиена . Дотолкова, че могат да се къпят по три-четири пъти дневно. И даже да не са в своята страна, този табиет не ги напуща и постоянно провокира неразбиране в чужденците.

 Снимка 363915

За бразилците е изцяло обикновено да поканят гостите си не да изпият едно кафе, а да си вземат един душ , даже и да са пристигнали единствено за малко, написа Business Insider. Но когато не са в родината си, тази нормална за тях учтивост, може да се одобри обидно от останалите.

 Снимка 363911

Да не би да миришат толкоз неприятно, че незабавно желаят да ги набутат в банята? Разни хора, всякакви привички. А дали бразилците са най-чистоплътните, или всичко се свежда от обичаи, излъчвания сред поколенията, няма изключително значение.

 Колко постоянно да се къпем
Колко постоянно да се къпем

Правим ли го прекомерно постоянно

Сигурно е обаче, че за тях са немислими нашите разсъждения дали би трябвало да се къпем всеки ден или по-добре два-три пъти в седмицата, че да не вредим на кожата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР