Всяка дама заслужава да се чувства красива, дори когато е

...
Всяка дама заслужава да се чувства красива, дори когато е
Коментари Харесай

НАСА показа първия комплект за гримиране в космоса

Всяка дама заслужава да се усеща красива, даже когато е отвън земната орбита. И от НАСА знаят това доста добре.

Какво в действителност се случва с тялото ни в Космоса

Поради което се е наложило група инженери на центъра за проучване на космоса е трябвало да се напрегне съществено и да сътвори комплект на дамите, с цел да може да им разреши да се гримират в условия на безтегловност.

Колко бихме оживели на всяка планета от Слънчевата система

Сали Райд, първата американка летяла в космоса, споделя: "Инженерите на НАСА, с безкрайната им мъдрост, са решили, че дамите ще желаят да се гримират в космоса, по тази причина са създали комплект за гримиране. "

Sally Ride: "The engineers at NASA, in their infinite wisdom, decided that women astronauts would want makeup - so they designed a makeup kit... You can just imagine the discussions amongst the predominantly male engineers about what should go in a makeup kit. " #RideOn #Classof78 pic.twitter.com/dNZ51cWELH
— NASA History Office (@NASAhistory) January 16, 2018
Комплектът е изобретен през 70 години на предишния век и явно е бил предопределен да трансформира американските астронавтки в новите звезди на нашата вселена.

Европа ще изследва тъмната страна на Луната

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР