ВСЯКА булка иска сватбеният й ден да бъде специален, с

...
ВСЯКА булка иска сватбеният й ден да бъде специален, с
Коментари Харесай

Моята най-добра половинка от Bridezilla иска да нося ПЕРУКА на сватбата й, тъй като косата ми е „неприемлива“ и това не е единственото й искане

ВСЯКА младоженка желае сватбеният й ден да бъде специфичен, с месеци, прекарани в образуване на всеки елементи от цветята до храната.

Една жена е докарала това до прекаленост и е дала на своите шаферки голям лист от правила за сватбата - в това число унищожаване на татуировка.

Вместо просто да се концентрира върху шерването на специфичния си ден със фамилията и приятелите си, младоженката стана захласната от всеки подробност – в това число по какъв начин би трябвало да наподобява всеки.

Беше прекалено много за един от нейните шаферки, които се отдръпнаха, откакто получиха обстоен класьор и контракт от 14 страници.

По-късно споделяйки листата в Reddit, тя сподели на други, че нужният брачен външен тип е бил „ един от най-големите проблеми “, защото е съвсем невероятно да се реализира.

Въпреки приятелите от колежа и знаейки, че шаферката има две забележими татуировки, меча лапа и Ийори, булката настоя, че не могат да бъдат на шоуто.

Според листата: „ Няма забележими та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР