ВСС е същият, както и преди. Те знаеха за тефтерчето,

...
ВСС е същият, както и преди. Те знаеха за тефтерчето,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Общинските ни съветници в София направиха двоен лупинг по отношение на достойнство, морал и правила

ВСС е същият, както и преди. Те знаеха за тефтерчето, за Пепи Еврото и така нататък и не взеха ограничения. Институциите, които би трябвало да свършат нещо и е трябвало да подхващат ограничения, не са го създали. Прокурори и съдии ще понесат отговорност, само че същинските поръчители ще продължат да дърпат конците в паралелното правораздаване. Не мисля, че ще се стигне до политици. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по bTV.
 
Позицията ѝ е във връзка убийството на Мартин Божанов – Нотариуса и натискът, който е указвал в правосъдната система. По думите ѝ с измененията в Конституцията е реализиран само юридически безпорядък. " Мнозинството не може да направи правосъдна промяна като хората ", счита тя.
 
На въпрос дали не са станали прекалено много борбите ѝ на другите фронтова, Нинова съобщи: " Тези битки са част от това, за което говорехме до в този момент. Искам да променим България от задкулисието и паралелната страна, само че първо би трябвало да стартираме от себе си – вътре в Българска социалистическа партия. Общинските ни съветници в София направиха някакъв двоен лупинг във връзка с достолепие, морал и правила. Подкрепиха тези, които нарязаха Паметника на Съветската войска и се почерпиха с торта с отрязани главички, ръце и крайници. Защо излъгахте гласоподавателите в София, че ще борите модела ГЕРБ в СОС? ", пита водачът на Българска социалистическа партия.
 
" Резултатът ни в София беше добър и те го занулиха поради 4 комисии в СОС ", изясни тя. Нинова цитира социалист, който е споделил, че дядовците и бащите им ще се извърнат в гробовете си. " Свалихме доверието си от тях поради измяната към гласоподавателите. Ние не желаеме това леке да се лепи на Българска социалистическа партия. Искаме нов честен образ на Българска социалистическа партия. Градският съвет сподели, че тях не ги интересува. Лепят всичко на мен, само че Нинова не може да направи нищо без Националния съвет ", изясни Корнелия Нинова.
 
Лидерът на социалистите разкри, че тече доста тежък развой в Българска социалистическа партия за нов честен образ на партията. Тя разяснява и екстрадицията на бежанци от Австрия в България по Дъблинското съглашение по този начин: " Това е действителен проблем, който ще продължи. Целият развой е обгърнат в неистина и свещенодействие. Нормални са страховете на хората. Към нито една друга страна в Европейски Съюз не са сложени такива условия. Ние втора употреба страна ли сме? Трябва да има политици, които да издигнат въпроса в Брюксел. Затова е значимо на евроизборите какъв избор вършим ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР