Всравнение с дявола, ангелите се ползват с по-голямо доверие в

...
Всравнение с дявола, ангелите се ползват с по-голямо доверие в
Коментари Харесай

В ангели вярват 7 от всеки 10 американци

Всравнение с дявола, ангелите се употребяват с по-голямо доверие в Съединените американски щати - почти 7 от 10 американци имат вяра в ангели, демонстрира ново взаимно изследване на Центъра за проучване на публичните връзки и Асошиейтед прес.

„ Хората копнеят за нещо по-висше от тях самите, оттатък тяхното схващане ", споделя Джак Грогър, капелан на бейзболния отбор „ Лос Анджелис Ейнджълс “ и дълготраен капитан от пожарната в Южна Калифорния, който е помагал на доста хора в най-тежките им моменти.

Според него това търсене на нещо по-възвишено може да одобри доста форми - от следване на вяра до разработване на независима цел и несъмнено, религия в ангели.

„ За доста хора ангелите са по-много безвредни за поклонение “, споделя Грогър, който също по този начин е свещеник на черква в Ориндж, Калифорния и духовник на хокейния тим „ Анахайм Дъкс “ от НХЛ. Хората се обръщат към ангелите за разтуха, споделя той. Те са нещо познато, постоянно се появяват в поп културата и в Библията. В съпоставяне с тях поклонението на Исус е доста по-ангажиращо, смята  Грогър, който проповядва, че ангелите са част от Божието царство.

Вярата на американците в ангелите (69%) е съвсем на едно равнище с вярата в Рая и силата на молитвата, само че е превъзхождана от вярата в Бог или някаква висша мощ (79%). По-малко възрастни американци имат вяра в дявола или Сатаната (56%), астрологията (34%), прераждането (34%) и в това, че материалните обекти могат да имат духовна сила, като да вземем за пример растения, реки или кристали (42%), сочи новото изследване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР