Вследствие на побоя момичето беше с тежка черепно-мозъчна травма и

...
Вследствие на побоя момичето беше с тежка черепно-мозъчна травма и
Коментари Харесай

Ето Какво Разказа Теньо, Който Уби Зверски Младата Ивета!

Вследствие на побоя момичето беше с тежка черепно-мозъчна контузия и пострадвания по цялото тяло. По случая беше задържан 27-годишният другар на момичето. Двамата живеели на фамилни начала и имат дете на 2 години и 8 месеца.

Стана ясно, че момичето е открито от съседи. Преди това те станали очевидци на тежък скандал сред двамата. Хората чули крясъци.

По думите на Арнаудова 27-годишният арестуван е направил цялостни признания.
Той обяснил, че мотивът за побоя бил скандал сред двамата. " Изразил е страдание. Поводът е счепкване посред им за грижите, които се поставят за детето ", съобщи Арнаудова, написа нюз.бг.

Според представителя на Цацаров преди към една година съседи подали сигнал за евентуално домашно принуждение, упражнено по отношение на 19-годишното момиче.

" По данни на полицията преди към година и половина е имало сигнал за евентуално домашно принуждение от съседи. Но полицейските чиновници, които са посетили мястото и са разговаряли със сегашната жертва, тогава тя е споделила, че няма принуждение. На процедура е отрекла каквито и да е насилствени дейности ", изясни Арнаудова.

Тя посочи и че приятелят на младата жена е престъпно проявен и към този момент е изтърпявал 6-годишна ефикасна присъда. Той излязъл от пандиза скоро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР