Всичко зависи от ПП-ДБ, ние досега сме показали конструктивно поведение.

...
Всичко зависи от ПП-ДБ, ние досега сме показали конструктивно поведение.
Коментари Харесай

Сачева пусна запис на Асен Василев от 2023 г. в ефир, ПП-ДБ искали да саботират Габриел още от самото начало

Всичко зависи от ПП-ДБ, ние до момента сме посочили градивно държание. Така отговори пред Нова тв Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от ГЕРБ- във връзка на това дали през днешния ден ще продължат договарянията сред двете обединения. 

Сачева пусна и запис в ефир: „ По мое персонално мнение последният ден, в който тази Мария Габриел желае да е министър председател, ще е и последният ден на това държавно управление. Тя няма да желае да бъде свалена предварително ”, споделя Асен Василев в оповестеният през май 2023 година запис от Радостин Василев. " Това значи, че Асен Василев и Промяната още от началото желаят да създадат бойкот на държавното управление ", разяснява тя записа. 

" Избързахме с връчването на мандата, тъй като всичко, което би трябвало да бъде изговорено, беше изговорено ", сподели тя. 

" Имаме три точки по съглашението, които са били дискусионни -  за службите, за правосъдната власт, и за отпадането на следствената загадка. Не е обикновено да може да се разкрие следствена загадка по следствие. "

" ПП-ДБ още веднъж ползва маркетингов трик и губи времето, живота и силата на българските жители в безплодни диалози за това да покажат надмощието си ", разкри Сачева. 

Единственият вид за нас е държавно управление с първия мандат, министър председател Мария Габриел и без Асен Василев. Докато не се изчерпи тази алтернатива, друга няма да се разяснява. Кабинет с втори мандат няма да има, безапелационна бе тя. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР