Всичко зависи от нас, сърбите и албанците, нашите отношения, както

...
Всичко зависи от нас, сърбите и албанците, нашите отношения, както
Коментари Харесай

Вучич към албанците: Компромис или взаимно унищожение

" Всичко зависи от нас, сърбите и албанците , нашите връзки, както и бъдещето ни, както и изборът, дали да приемем компромисно решение или да унищожим себе си и да се унищожим взаимно ", изясни сръбският президент Александър Вучич в изявление за албанска телевизия, представен от " Танюг ".

" Що се отнася до Сърбия, ние сме подготвени за компромисно решение , тъй че косовските албанци да си помислят за това ", разяснява Вучич и добави, че " едната страна да одобри всичко, което другата страна желае, е нещо, което в никакъв случай няма да се случи ".

На въпроса по какъв начин интернационалната общественост може да помогне в този случай, Вучич изясни, че всички би трябвало да оказват помощ, " с готовност или не ", в случай че сърбите и албанците реализиран съглашение .

" Ако сърбите и албанците подредят връзките си един път вечно като двата най-големи народа в Западните Балкани, те няма да имат никакви проблеми през идващите 150 години и могат да реализират огромен стопански прогрес ", добавя сръбският президент.
 Сърбия, Албания и Северна Македония дадоха обещание да отворят границите си
Сърбия, Албания и Северна Македония дадоха обещание да отворят границите си

Официални представители разясниха, че концепцията, наречена " дребният Шенген ", ще помогне за усилване на стопанската система и привличане на задгранични инвестиции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР