Всичко започва във вторник, 27 юни, от статия в испанския

...
Всичко започва във вторник, 27 юни, от статия в испанския
Коментари Харесай

Слух, че дъщерята на Анджелина Джоли сменя пола взриви Интернет

Всичко стартира във вторник, 27 юни, от публикация в испанския вестник El Mundo, която по-късно е свалена. Там читателите научават, че 11-годишната Шайло Джоли-Пит ще стартира хормонално лекуване, с цел да се промени и да стане секс момче. „ Биологичната щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит, Шайло стартира хормонално лекуване, с цел да се понижи развиването й като жена “, пишат испански медии базирайки се на Френската осведомителна организация. Според италианския cosmopolitan.it, това беше първата публикация, която се появи по този въпрос. В поддръжка на новината El Mundo напомня, че през 2010 година Анджелина Джоли е декларирала в Vanity Fair, че щерка й желае да „ бъде момче. “

„ Наложи се да й отрежем косата, Облича се като момче. Смята, че е един от братята си “, изясни звездата. Веднага, европейската преса възпроизвежда новината: Шайло сигурно ще се трансформира в момче написа Public, VSD, France Soir, Closer … във Франция въз основа на една публикация от белгийския уебсайт RTL.be. В Съединени американски щати, пресата не написа нищо.

Само уеб сайтът Stock News Usa написа на 22 юни, че Шайло съобщила на родителите си, че тя желае да стане момче, само че без да се загатва в текста нищо за хормонална терапия. Френската осведомителна организация, която по нехайство е обвързвана с „ новината “, изиска от уеб страницата да отстрани препратката. „ Молим медиите предали новината за премахване на нашето име “, написа организацията на испански език на 28 юни. Все отново, макар опровержението, потребителите започнаха невероятна офанзива против известната фамилия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР