Всичко започва във вилата на Love Island All Stars тази

...
Всичко започва във вилата на Love Island All Stars тази
Коментари Харесай

Яростен спор на ITV Love Island, тъй като Islander маркира колежката си като „неудобна“, след като преследва „бившия и следващия“

Всичко стартира във вилата на Love Island All Stars довечера, когато Моли Смит най-сетне събира точките и осъзнава за какво Джорджия Стийл дърпа Том Кларк за видимо безкрайни диалози.

В първия взор към днешния трагичен епизод, Моли може да бъде забелязана да приказва с другите девойки, откакто измисли проекта на Джорджия, до момента в който продължава да флиртува както с Том, по този начин и с момчето, с което в действителност се е свързала – Калъм Джоунс.

Откакто пристигна във вилата като бомба, Том притегли погледите както на Моли, по този начин и на Джорджия, само че реши да се свърже с персоналния треньор и русата хубавица Моли.

Въпреки това, Том към момента се забавлява с флиртуващите обноски на Джорджия, откакто тя призна, че го харесва повече от Калъм и откакто го заведе на терасата, с цел да признае в допълнение възприятията си, където сподели, че обезверено желае да го целуне.

В тазвечерната част на Love Island All Stars, феновете са в очакване на още повече драма, защото Моли открива какво в действителност с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР