Всичко започва през лятото на 2004 г., когато двамата се

...
Всичко започва през лятото на 2004 г., когато двамата се
Коментари Харесай

Любовната история на Бранджелина

Всичко стартира през лятото на 2004 година, когато двамата се срещат на снимачната площадка на „ Мистър и мисис Смит “ . По време на фотосите Джоли и Пит се влюбват, само че Пит е женен за Дженифър Анистън , написа каналът във vbox7.

В началото на 2005 година Пит и Анистън се разделят, след 5-годишен брак.
 Брад Пит и Анджелина Джоли Gulliver/Getty Images
Лятото на 2005 година двойката отпътува на отмора в Кения, където Джоли осиновява 6-месечната Захара. След формалния бракоразвод на Пит, той става легален осиновител на Захара и Мадокс.

Началото на 2006 година двойката афишира, че чакат първото си бебе. Май същата година в Намибия се ражда Шайло Джоли-Пит.

През март 2007 година Джоли и Пит отпътуват за Виетнам, където осиновяват 3-годишния Пакс. На идната година във Франция се раждат близнаците Вивиан Маршелин Джоли-Пит и Нокс Леон Джоли-Пит.
 Брад Пит и Анджелина Джоли Gulliver/Getty Images
Бранджелина афишират своя годеж през април 2012 година Сватбата се състои през август 2014 година в Шато Миравал във Франция.

В края на 2014 година двамата вземат участие във кино лентата „ Край морето “, където още веднъж играят фамилна двойка. Този път Джоли е и режисьор на кино лентата.
 Брад Пит и Анджелина Джоли Gulliver/Getty Images
Август 2016 година Джоли подава документи за бракоразвод, като повода е „ непреодолими разлики “. Тя желае и цялостно настойничество над 6-те деца.

Днес Пит и Джоли са свързвани с разнообразни сътрудници, само че е реалност, че и двамата съумяват да запазят положителни връзки между тях в името на децата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР