Всичко започна с червените мини, поли с които бяха Ирина

...
Всичко започна с червените мини, поли с които бяха Ирина
Коментари Харесай

5 известни личности, които са облечени еднакво, но изглеждат съвсем различно

Всичко стартира с алените мини, поли с които бяха Ирина Шайк и Селена Гомес когато се появиха на обществено място.

По-късно попаднах на няколко известни персони (Елза Хоск и Люси Хейл) в една и съща рокля от марката Dior.

И тук към този момент е поразително по какъв начин една и съща рокля може да седи изцяло друго на дамите. И по този начин се роди концепцията за публикацията, през днешния ден ще ви покажа 5 известни персони, на които едно и също облекло наподобява изцяло друго.

Вляво една от най-разпознаваемите медийни персони в света е Ким Кардашиян, вдясно е френската актриса Софи Марсо. Един костюм, само че по какъв начин друго наподобява. За моя усет Софи Марсо получи доста по-елегантен облик, затворен топ и необятен колан придават избран сексапил.

Вляво – топмоделът Бела Хадид, вдясно – италианският фешън блогър Киара Ферагни. Тази рокля от Dior беше обичана от доста известни звезди, нежни голи тонове и лекост притеглят. Образът на Киара наподобява по-нахален, провокационен.

Между другото, съветската дива също се влюби в тази рокля, тук имате изображенията от модела Лена Перминова, блогърът Саша Спилбърг и актрисата Наталия Бордо.

Следващата двойка е херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и певицата Кристина Агилера.

Добър образец за това по какъв начин аксесоарите, гримът и изражението на лицето могат да повлияят на цялото изображение. “Нахална ” Кристина Агилера с подобаващи аксесоари и “сладка ” Меган Маркъл. И двата облика в границите на техните концепции наподобяват доста почтени.

И тук имаме забавно трио от шокиращия Лейди Гага, обилната Ким Кардшиян и изисканата Джесика Харт. От естетическа позиция ми харесва облика на Джесика Харт, само че обликът на Лейди Гага е изцяло в крайник със модата. Тя би трябвало да шокира с него, а не да наподобява сладка – и тя се оправя доста добре.

А за десерт – 4 първокласни дами в рокля от японския дизайнер Ацуко Кудо.Вашето мнение е забавно на кого сте харесали повече.Отляво на дясно – Тина Карол, Бела Хадид, Ким Кардашян, Киара Феранха.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР