Всичко започна с анексията на Крим през 2014 година и

...
Всичко започна с анексията на Крим през 2014 година и
Коментари Харесай

Един от най-близките хора на Зеленски каза кога ще свърши войната

Всичко стартира с анексията на Крим през 2014 година и с опита за анексия на Донбас. Това разяснява в ефира на БНТ зам.-председателят в партията на Володимир Зеленски " Слуга на народа " Евгения Кравчук.

" Поради това, че интернационалната общественост не реагира по този начин остро, както би трябвало да реагира против нарушаването на интернационалното законодателство и пропусна този пестник от Путин, в този момент имаме такава война в Европа ", сподели Кравчук.

По думите й всичко, което руснаците вършат в Украйна, е фашизъм и геноцид.

Можете да чуете в някои обществени мрежи опити да се изясни, че това е офанзива единствено против армията или военни обекти, само че това не е истина. За Путин мирните договаряния не са значими, твърди тя.

Ако ние, с помощта на помощта на Запада с оръжие и в случай че то дойде в точния момент, успеем да изгоним съветските войски от територията на Украйна, тогава ще приключи войната, прибавя още Кравчук.

Когато социологически изследвания демонстрират, че 70 на 100 от хората в Русия считат, че тя би трябвало да атакува други страни в Европейски Съюз и преди всичко Полша и Балтийските страни, това е предизвикателство към цяла Европа и цялата архитектура на сигурността, сподели още Кравчук
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР