Всичко вече е решено! Днес Милан официално ще обяви раздялата

...
Всичко вече е решено! Днес Милан официално ще обяви раздялата
Коментари Харесай

Днес се очакват важни решения в Милан

Всичко към този момент е решено! Днес Милан публично ще разгласи раздялата си с Звонимир Бобан. Бившият футболист на „ росонерите “ влезе в открит спор с изпълнителният шеф на клуба Иван Газидис и управлението ще освободи хърватина.

Звонимир Бобан и Паоло Малдини намерено разкритикуваха Газидис поради слуховете, че е влязал в контакт с Ралф Рангник. Очаква се германецът да е новият треньор на Милан като цялата спортно-техническа част да премине в неговите ръце, което ще ограничи функционалностите на легендите на „ росонерите “.

Il Milan licenzia Boban, tutti i poteri in mano all’ad Ivan Gazidis https://t.co/5VUVLIqseQ
— Notizie Italiane (@Italia_Notizie) March 7, 2020
Капката, която е преля чашата бе изявлението на хърватина, в което той намерено атакува Газидис и притежателите на клуба от компанията Елиът считат, че това дестабилизира клуба, както и фигурата на изпълнителния шеф.

Очакванията са Паоло Малдини да си тръгне от „ Сан Сиро “ след края на сезона. Това ще стори и настоящия треньор на отбора Стефано Пиоли. Неговата промяна няма да бъде в този момент, тъй като това ще подейства зле на тима. Явно Милан е поел по друг път от този, който виждат някогашните футболисти на клуба Паоло Малдини и Звонимир Бобан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР