Всичко възможно да не бъде съставено правителство ще направят силите,

...
Всичко възможно да не бъде съставено правителство ще направят силите,
Коментари Харесай

Панев: „Намирам много сериозна вина в президента, който бави мандата

Всичко допустимо да не бъде формирано държавно управление ще създадат силите, които не желаят непоклатимост в България и ясна европейска ориентировка. Това съобщи водачът на „ Зелено придвижване “ и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ Владислав Панев.

 Снимка: БГНЕС

„ Намирам доста сериозна виновност в президента, който бави мандата. Първият мандат беше върнат още в понеделник и още тогава беше изразена подготвеност за връчване на втория, към този момент седмица той не е връчен “, съобщи Панев.

Според него Мария Габриел е взела доста мъдро решение като разгласи замразяването на договарянията от страна на ГЕРБ след изтеклия запис.

„ При борсовата търговия знаем, че първите 48 часа след форсмажорно събитие най-важно е нищо да не правиш, тъй като би било неточност и плод на страст “.

Според Панев в записа няма изговорени неистини, а на него националният съвет на Политическа партия разисква по какъв начин да извърши тъкмо предизборните си обещания към гласоподавателите и по какъв начин да форсира влизането на България в Шенген и еврозоната.

„ Става въпрос за диалог сред над 50 индивида. Става въпрос за спор, хора, които не са на еднообразно мнение, това не е лидерска партия, където водачът приказва 15 минути, всички ръкопляскат и си потеглят “, съобщи Панев.

 Снимка: БГНЕС

Владислав Панев съобщи, че ПП-ДБ изрично няма да позволен министри на ГЕРБ в кабинета. Той е на мнение, че обединението не би трябвало да се съгласява Мария Габриел да е първи министър председател.

„ Най към този момент, тъй като виждаме, че Народното събрание стартира дейна работа тази седмица. Функционирането на подобен парламент има смисъл, единствено в случай че той организира интензивно промени. Това може да стане единствено с министър председател от ПП-ДБ, който ще си поаде оставката, в случай че Народното събрание спре да бъде толкоз деен “, съобщи Панев.

Той изрази вяра, че при обновяване на договарянията всички ще се отърсят от страстите и ще се управляват от ползите на страната.

Етикети: бавеневладиславмандатпаневпрезидентът
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР