Всичко в името на децата. За Тервел Пулев - баща

...
Всичко в името на децата. За Тервел Пулев - баща
Коментари Харесай

Тервел Пулев тренира деца в Пловдив

Всичко в името на децата. За Тервел Пулев - татко на две момчета - Калоян и Аспарух, детската наслада е пред всичко останало. Още в първия си ден на пловдивска земя той ще се посвети на локални малчугани, които кани да упражняват дружно с него навън.

Бронзовият медалист в полутежка категория ще чака всички искащи момченца и момиченца, без ограничаване в тяхната възраст, тъкмо в 11:00 часа на едно от знаковите места в Пловдив - рид Бунарджик - второто по височина от шестте тепета в града и прочут още като хълма на Херкулес.
Тервел потегли с крос към Пловдив (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Боксьорът избра Борисовата градина за последната си подготовка в столицата
Освен, че ще организира открит урок за А-то и Б-то на боксовата писменост и занятие с лапи, Тервел, дружно с други участници в боксовата церемония на 14-ти декември в " Колодрума " ще се качат с хлапетата и до емблематичната за Пловдив скулптура на Альоша.

Снимка: Lap.bg

На разположение на децата и на техните родители ще бъдат и някои митове на родния бокс като треньорите Михаил Таков и Александър Христов - олимпийски вицешампион, международен отличник и два пъти европейски първенец, плюс създателя на един от най-старите клубове за бойни спортове в България - Красимир Гергинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР