Всичко това ще бъде стимул за още повече работа в

...
Всичко това ще бъде стимул за още повече работа в
Коментари Харесай

Раева: Всичко това ще бъде стимул за още повече работа в залата

Всичко това ще бъде тласък за още повече работа в залата. Това написа на профила си във Facebook президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева след финалите на обособените уреди от Световната купа, от които Стилияна Николова завоюва три трофеи - на обръч, топка и бухалки, а Ева Брезалиева сграбчи сребро на бухалки.

Ето какво написа Раева в обществените мрежи:

„ Вчера беше един доста прочувствен ден, изпълнен с всевъзможни страсти, само че най-много положителни, изключително след финала на бухалки. Стили сграбчи златото, а Ева среброто. Публиката безусловно експлодира. Въздухът в залата се наелектризира до краен лимит. Колегите от другите страни откровено ме поздравяваха за триумфа!

Вярвам, че всичко това ще бъде тласък за още повече работа в залата. Тези мигове на висши прекарвания са смисълът на големия труд!

А ние в действителност поставяме доста, доста старания. Сега би трябвало да забравим този “златен ” уикенд и бързо да се концентрираме за идното съревнование, което имаме тези петък, събота и неделя.

„ Купа София “, която е с рекорден брой участващи страни, ни чака “.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР