Всичко това се случи сред 130 гости. Беше много емоционално,

...
Всичко това се случи сред 130 гости. Беше много емоционално,
Коментари Харесай

Балъков ожени Лео Бианки

Всичко това се случи измежду 130 посетители. " Беше доста прочувствено, нещо, което не чакахме. Всички споделиха, че са се разплакали, в това число и ние с Лучия ", издаде Бианки. Сред гостите бяха именитият футболист Красимир Балъков, Георги Тошев и още доста други. " Всичко мина по проект, купонът беше заплашителен и храната доста вкусна ", добави още Лео. Освен сълзи и усмивки на сватбата имало доста изненади от приятелите на младоженците.

" Една от тях беше написана лирика от един наш другар. Другата доста вълнуваща бе това, че пристигна един от най-известните рапъри на Италия и изпя обичаната ни ария с Лучия ", споделя още той. Изпълнението, на което изиграват техния танц, е Solo lei на италианската група Sottotono.
Реклама
Специалното място, което двойката избра, е покрай тяхното градче. " Гледката е невероятна оттова, вижда се цялата област. Беше като приказка ", споделя самият жених. Освен че мястото единствено по себе си е необикновено, украсите с бели цветя и млаките лампички над масите вкарали още повече магия на събитието. Тортата, която влюбените разрязаха, също беше впечатляваща, на 4 етажа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР