Всичко това е свързано с предполагаем тормоз и сексуално неправомерно

...
Всичко това е свързано с предполагаем тормоз и сексуално неправомерно
Коментари Харесай

Риши Сунак е изправен пред перспектива да загуби още едно сигурно място в полза на лейбъристите след отстраняването на депутата

Всичко това е обвързвано с хипотетичен тормоз и полово непозволено държание, датиращи от 2012 година, изказванията, които господин Боун поддържа, са погрешни.

Следете Sky News Politics Hub

Въпреки това, самостоятелната експертна група на Народното събрание изследва въпроса и предложи той да бъде отхвърлен за шест седмици.

Този отчет откри, че хипотетичният тормоз на господин Боун „ включва принуждение, крясъци и псувни, насмешки, омаловажаващо и унизително държание и остракизъм... ".

Той добави: „ Този ​​умишлен модел на тормоз също включваше нежелателен случай на полово непозволено държание, когато жалбоподателят беше заловен в капан в стая с респондентът в хотел в Мадрид, без да знае какво ще се случи по-късно.

Депутатите се чака да гласоподават отстраняването на Питър Боун след отчет за тормоз и обвинявания в полово непозволено държание

„ Това беше умишлена и съзнателна корист с власт, употребяваща полов механизъм: непристойно излагане… “

Депутатите към този момент утвърдиха рекомендацията за шестседмично премахване. Спиране от най-малко 10 дни разрешава на гласоподавателите да провеждат петиция за отзоваване, което проправя пътя за процеса на частични избори.

Това е различен нежелателен проблем за министър-председателя.

Кога той влезе под номер 10, Риши Сунак даде обещание да възвърне честността в публичния живот, само че той е изправен пред следващи частични избори поради мръсотия скандал, включващ един от депутатите от неговата партия. от'

Прочетете още:

Идва по-малко от седмица откакто неговата партия беше разрушена на междинните избори в Тамуърт, което в последна сметка беше породено от опипващи обвинявания, отправени против депутата от торите Крис Пинчър.

Това е нещо, от което лейбъристите се възползват изцяло. Луси Пауъл, водачът в сянка на Камарата на общините, сподели: „ Питър Боун би трябвало да спести на своите гласоподаватели спирането на петиция за отзоваване и да подаде оставка. Хората от Уелингбъро заслужават народен представител, с който могат да се гордеят. “

Тамуърт беше място с болшинство от 19 000, което беше изцяло подкопано от лейбъристите.

Уелингбъро може да се похвали с болшинство от 18 500 тори, само че това никога не е безвредно. Всеки, който пътува до изборния офис на Питър Боун през последните няколко дни, може да е забелязал P45, закачен на предния прозорец, който го моли да напусне.

Ако последната седмица на междинните избори ни сподели нещо, това е, че концепцията за безвредно място на торите се трансформира в небивалица.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР