Всичко това, , е може би най-жестокият удар по Конституцията,

...
Всичко това, , е може би най-жестокият удар по Конституцията,
Коментари Харесай

Жесток удар срещу Конституцията и институциите, установи Нинова

" Всичко това,, е може би най-жестокият удар по Конституцията, по Народното събрание, по прокуратурата, по правосъдната власт и така нататък "

Това разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .

Тя отхвърли обаче да разяснява от страна на депутата от Природен парк Радостин Василев против управлението на партията с претекста, че няма по какъв начин да се разисква нещо, което към момента не се знае какво е.

Ако останалите политически сили били послушали Българска социалистическа партия, счита соцлидерката, то законодателният развой щял да бъде доста по-напреднал. " Оставаме на същото мнение и ужасно скърбя, че през този един месец не ни чуха другите партии. Трябваше да се съберем всички парламентарни партии и да определим значимите задания за България, да определим период, да излъчим надпартийно държавно управление , в което няма водачи, няма политически фигури и до момента, най-малко на първо четене, да сме разгледали бюджета. "

Именно бюджетът е най-важното в актуалната обстановка, а първата и втората политическа мощ го слагат пленник на това какво болшинство ще се сформира, възмути се Нинова.
 Спира ли страната на 10 юни?
Спира ли страната на 10
Всичко за Вашата сватба
юни?

Картата с блокирания бюджет, в случай че бъде изиграна, ще е по-скоро игра на нерви и на прекачване на виновност (blame game)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg