Всичко свърши. Горещият летен флирт на Левски с Лига Европа

...
Всичко свърши. Горещият летен флирт на Левски с Лига Европа
Коментари Харесай

О, Левски прокобен...

Всичко свърши.

Горещият летен флирт на Левски с Лига Европа завърши още преди да е почнал. Вадуц прелъсти майсторски " сините ", след което отпраши за дребен Лихтенщайн, оставяйки доста неприятни мемоари и още нещо...

Последваха разлъка с Делио Роси, обвинявания, оправдания и редица левскарски разсъждения.

Мелодраматична история, която с триумф се прожектира на стадион " Георги Аспарухов ", съвсем всяка година.

 Развенчаният лъжепророк
Развенчаният лъжепророк

Как Делио Роси излъга очакванията на " синя " България

Поредният, който даде своя дан в разрушаването на в миналото славния " наследник " отбор, беше Роси. Пророка от Римини усети хорския яд и бързо разбра, че той и италианската му компания повече нямат работа в София. Но, дано им е зле, откакто близо година този така наречен екип от експерти постоянно взимаше над 50 000 лв. на месец.

 Снимка 362227
Източник:

Ясно е, че нито една от засегнатите страни не тъжи за този предстоящ край. Делио бързо ще бъде пропуснат, само че поуките от неговото лъжетреньорство надали ще бъдат извадени. Положителна смяна не се чака, а напълно скоро към " спиралата на гибелта " ще се завърти и нов задграничен познавач, този път сърбин.

И след това говорете още веднъж за проклинание, поличба, вълшебен кълба и пръчки...

Истинската поличба е, че Левски към този момент 10 години не може да сполучи на качествени ръководители. И до момента в който едните се оправдаваха с липса на финанси, сегашните харчат с лекост нечии пари, които все в миналото ще свършат.

 Снимка 368954
Източник:

Макар и да не съм Пророк от Римини, мисля, че до 3 години тимът на Левски може да бъде застигнат от трагичната орис на починалото преди повече от 2 години достоверно сдружение на ЦСКА. Иска ми се да видя нещо положително, само че като че ли оставам кьорав в мъглата на този учредителен безпорядък, който се е възцарил на " Герена ". Макар и мъчно за човешките усещания, там дъното се копае даже и тогава, когато всички считат, че абсолютният неуспех е реализиран.

 Снимка 350813
Източник:

Всекидневно финансите на Левски отиват напразно от куп мениджъри, Ривалдиньовци и " треньорски потенциали ". А част от почитатели, които до неотдавна така горещо защитаваха Делио Роси, във вторник вечерта " изненадващо " мятаха седалки по него. Криворазбраната левскарщина стигна своето проваляне. Дори капитанът на тима избяга от отговорност, откакто усети наближаващия футболен срам. Пореден подобен.

Запомнете едно, в Левски от дълго време няма левскари!

И до момента в който такива не се появят, дано не се сърдим на изпълнителите, които губят финали със Славия, не могат да победят Витоша (Бистрица) или да отстранят тима без състезание Вадуц, играещ до полята с кукурузи и жито.

От Левски Вековен към този момент няма и помен!

Той станал зловещ...

 Жуниор Мапуку пред ТОПСПОРТ: Раздялата с Делио Роси е най-хубавото за Левски
Жуниор Мапуку пред ТОПСПОРТ: Раздялата с Делио Роси е най-хубавото за Левски

" Сърцето ми остава " синьо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР