Всичко става смешно в държавата, не мога да разбера какво

...
Всичко става смешно в държавата, не мога да разбера какво
Коментари Харесай

Пеевски: Този цирк трябва да свърши

" Всичко става смешно в страната, не мога да схвана какво вършат ръководещите, този цирк би трябвало да свърши. Едно споделя министър председателят, след това споделя не съм го споделил, това е смешна работа ", съобщи в Народното събрание Делян Пеевски.

Според Пеевски не е съществено " цялата страна да се тресе поради " Пирогов ".

" Болницата съвършено си прави работата. Тези политически разтърсвания са дребно възмездие, би трябвало да приключат незабавно. Трябва да се занимаваме с значимите тематики на страната - бюджетът, детската болница. Движение за права и свободи не взе участие в тази сглобка, нямаме министри, нито заместник-министри. Не желаем да имаме общо с това нещо. Служебните държавни управления водят до цялостна съсипия ", добави Делян Пеевски.

" Определени лица от изпълнителната власт би трябвало да спрат да поучават Народното събрание - това няма да се допусне. Те са определени от този парламент и не могат да го поучават. Трябва да си схванат ясно местата и в случай че не си ги схващат има единствено едно място и това е изходът от Министерския съвет ", сподели още Пеевски.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР