Всичко сме очаквали, но не и дори минимална близост между

...
Всичко сме очаквали, но не и дори минимална близост между
Коментари Харесай

Неочакван взрив: Наталия Кобилкина попиля... Златка Райкова! (ВИЖ ТУК)

Всичко сме очаквали, само че не и даже минимална непосредственост сред Наталия Кобилкина и... Златка Райкова. Да, даже имената на двете някак не стоят добре едно до друго в едно излечение. А и по какъв начин другояче, откакто нямат нищо общо...

Е, най-малко нямаха до момента. Но изненадващо брачната половинка на Карен Хачатрян се напъна и... роди гениалната концепция да става консултант на дамите в мрежата. Разбирайте и тя да прави видеа, да дава отговор на въпроси и да учи дамите на това-онова, както го прави Кобилкина от десетилетия.

Вярно е, че в нета са се нароили десетки, да не кажем и стотици девойки и женици, които се мъчат и потят над сходен жанр клипчета, а задачата е ясна - да прилъжат колкото се може повече почитатели и да цоцат пари. Ако всички те обаче са известни най-вече на фамилиите и комшиите си, то Русата Златка си има славата и вероятността да подмами някои от клиентките на Кобилкина не е дребна.

За да се застрахова евентуално, а и тъй като откровено я е напушило на смях, Наталия Кобилкина прихнала в смях пред познати като чула новината. " Тази ли, бе?! Тази?! Златка Райкова лайфкоуч?! Хахахахаха... Че тя нейният живот не може да вкара в релси и да оправи, тръгнала на непознатите хора. Пълен неуспех ще е това още в зародиш ", безапелационна била рускинята.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР