Всичко сме чували и сме виждали, но жена, при това

...
Всичко сме чували и сме виждали, но жена, при това
Коментари Харесай

Андреа, нормална ли си: Отчаяната бивша на Кобрата си измисли ухажор и си изпраща бележки!

Всичко сме чували и сме виждали, само че жена, освен това известна, да си измисли любовник и да се смъква сама, това не бяхме очаквали. Е, не щеш ли се случи и то с Андреа. Бившата на Кубрат Пулев очевидно е повече от обезверена откакто той я заряза и небрежно направи две бебета на новата си възлюбена Розали Петрова.

В отчаянието си и в манията да се показва като красива и харесвана от мъжете жена, Андреа стартира сама да си написа бележки и да си ги снима. Вчера тя пусна фотоси, на които е в ресторант - сингъл и още веднъж мощно фотошопирана, а до нея на масата, с изключение на храната, се мъдри записка с текст " Красива си ".



Ако се вгледате в бележката обаче, че видите нещо доста необичайно. Първо - тя е написана с много нехарактерен за мъж почерк, второ - съпроводена е със смайлче и трето - подписана е с буквата Т. Теодора Андреева е действителното име на Андреа и почитатели незабавно заподозряха, че това е самата тя.

" А и кой мъж ще ти напише любовно обръщение и ще го украси със смайлче?! Така наподобява даже присмехулно, само че тя очевидно е толкоз плоска в главата, че не се е усетила. Ако мъж прави комплимент и то скришен, в никакъв случай няма да изпраска тая нелепа усмивчица, тъй като няма да го вземат насериозно ", разясняват в нета.

Певачката обаче е толкоз вдадена в това да накара Кобрата да ревнува и да я мисли за неустоима, че работи без грам мозъчни напъни.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР