Всичко ще свърши на 14 ноември и може би на

...
Всичко ще свърши на 14 ноември и може би на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Тиранията на Радев ще му изяде главата

Всичко ще свърши на 14 ноември и може би на идващия тур
Документите са подготвени, давам Рашков на съд

“Правят по този начин, че Радев единствено да завоюва. Че имаме най-вече умряли на глава на популацията, че имаме безпорядък и рецесия в опазването на здравето, в стопанската система, тях това не ги интересува. И всичко това го прави Румен Радев”.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред стотици поданици на Раковски и миряни пред църквата “Пресвето сърце Исусово” в града. Борисов е бил осведомен за репресиите на Бойко Рашков против елементарни хора и дойде в града да ги поддържа.

Повече от 40 души от популации най-вече с католици град са били привиквани през 15 минути в полицията поради подозрения в корпоративен избор, питали са дали някой ги е пропагандирал и дали им е оказвано някакво въздействие.

Един от служащите съобщи пред Борисов, че това е политическа принуда. “Колкото и да се пробват да мачкат католиците, работата не се получава”, сподели един от привиканите от чиновниците на Рашков.

“И православни, и католици - те мачкат всички! За всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Те на всички места го вършат ", сподели някогашният министър председател. И добави:

“В днешния ден имаме отново международен връх по умряли хора, първи в света, доведоха го Радев и Кацаров, резултатът е този, сподели Борисов. Сега в хаоса и в суматохата си тормозят народа, да не отидат да гласоподават. Викат хора и ги плашат” безапелационен бе някогашният министър председател.

Борисов сподели, че на разпит през днешния ден са привикани някогашните строителни министри Петя Аврамова и Николай Нанков.

“Благодаря на медиите, които споделиха с нас, че са привиквани публицисти, с цел да снимат Нанков и Аврамова, когато отиват да дават пояснения в полицията по искане на Рашков. Те в този момент ще си оставят акцията, с цел да вършат сеир на вътрешния министър. Много забавно дали в кметства като Плевен, Видин, там където са кметове на Радев са викани хора от общински предприятия. Това са корави хора тук в Раковски, комунистите са удържали и на Радев ще издържат”, сподели водачът на ГЕРБ.

Според него има по-притеснителни неща, които излизат всеки ден нескрито. “Вчера вечерта държавното управление на Румен Радев за следващ път изтегли още половин милиард дълг. Задължи младежите в България с още половин милиард. Промяната по този начин продължава, че от 23 на 100 дълг в този момент той е 30 на 100. Само за този месец милиард и 800 милиона са изтеглени. Ето за какво е тази пушилка. Докато прави тези фантасмагории (Бойко Рашков, б. р.), че аз имам банка, аз към този момент съм оформил документите и през днешния ден (вторник) го давам на съд”, съобщи някогашният министър председател.

Той не подмина и тематиката за машините-фантоми за изборите в неделя.

“На Калиакра изплували още две машини, стотици машини се въртят. Изборната администрация за тези избори, платено е на 82 хиляди 455 лв.. Изборите са над 100 милиона лв.. Отделно 18 хиляди администрация. Общо 100 хиляди индивида се занимават с изборите. И над 100 хиляди души ги заменят с четири индивида. Нямаме доверие на 100 хиляди души, споделят ни, имайте доверие на тези четири индивида. Знам какво вършат с бялата пластика на машините. Днес настоявам, че има над 600 карти, по този начин както са машините, които са готови за тези машини, в случай че не им стигат гласовете, мушкат подправената бяла пластика. Надявам се да ни кажат къде са тези карти, с цел да не вървим отново в някой склад”, съобщи Борисов.

Той сподели и схемата със фамилните връзки в ЦИК с графика на връзките, като разкри, че единият ай ти чиновник, който дава отговор за софтуера има брачна половинка, която е най-довереният чиновник на “Вътрешна сигурност” в Министерство на вътрешните работи на Бойко Рашков..

“Знаем за Атанас Шарков с коя компания, Петър Кирков брат на Александър Кирков, единият прави програмата, другият я ревизира. Четирите индивида, на които “трябва да имаме доверие”, вършат програмата. Интересно по какъв начин в тази тайфа се е появил Тодор Цолов, чиновник на ЦИК с 2000 хиляди лева заплата, а неговата брачна половинка е най-довереният чиновник по вътрешна сигурност в Министерство на вътрешните работи на Рашков. Братя и сестри и на Рашков служителката. Тези четирима щели да проведат почтени избори”, уточни водачът на ГЕРБ.

Той прикани хората да не се плашат. “Всичко ще свърши на 14 ноември и може би на идващия тур. Тиранията на Радев най-после ще му изяде главата. С Рашков, с Кацаров, които провалиха всичко. И с хаоса в учебните заведения. Какво им остава - да тормозят народа. Тормозете го, вие го уморихте. За два дни си отидоха 460 индивида, едно малко село”, възмути се Борисов.

Той беседва с 68-годишна жена, която е била привикана на разпит в полицията за “купуване на гласове”. “Радев, като ги гледа тези дами, не му ли е жалост малко, не му ли трепва нещо. Защо праща Рашков против тях. Много забавно, в село Труд върви ли полиция - по пътя на Копринката”, попита водачът на първата съгласно всички социологически организации политическа мощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР