Всичко се връща като бумеранг в този живот и поредното

...
Всичко се връща като бумеранг в този живот и поредното
Коментари Харесай

Катарзисът на червената боя: По НС - може, по представителството на ЕК - не

Всичко се връща като бумеранг в този живот и следващото доказателство се прояви през днешния ден. „ Възраждане “, лица от Българска социалистическа партия, Мая Манолова и други през днешния ден взеха решение да поведат шествие за мир. Същите, които преди близо три години трансфораха София в сметище, окупираха основни булеварди, пробваха да палят живи служители на реда и замеряха с алена багра постройката на Народното събрание, през днешния ден още веднъж излязоха на улицата. Само, че преди три години представителите от Демократична България нямаха нищо срещу, даже се радваха на митингите, които повтарят и до през днешния ден. Бяха удовлетворени от „ хорското неодобрение против Борисов “, нямаха нищо срещу да се причакват жени-депутати пред Националната телевизия и да бъдат хулени и унизени.

Днес същите от Демократична България реват и чупят пръсти по клавиатурите, с цел да осъждат същата алена багра, която заляла постройката на Европейската комисия в София. Сега обаче тъй като е постройката на Европейска комисия го считаме за неприемливо. Да разбираме, че за Демократична България Европейска комисия е повече от българското Народно заседание? Иначе за какво не го осъдиха тогава, а в този момент се възмущават толкоз яростно. Ако е по този начин, не е ясно каква е повода дни наред да намират всевъзможни неуместни аргументи, с цел да не поддържат еврокомисар с отлична известност за министър председател.   

Днес за Демократична България Костадин Костадинов е Копейкин, варварин, само че преди три години, даже преди няколко дни не беше подобен. Защото за ПП-ДБ същите хора от „ Възраждане “ бяха допустими, с цел да ги поддържат за втори мандат.          

Нека си напомним, че на тези „ международни митинги “ през 2020 година, когато държавни институции бяха омазани със същата алена багра, тогава министър председателят Бойко Борисов осъди остро този вандализъм.

„ Винаги съм подкрепял протестиращите. Разединението на нацията е толкоз мощно сега, че не знам по какъв начин ще преодолеем всичко. В България към този момент никой не има вяра и не извършва. Аз съм угрижен от това, че есента ще бъде ужасно. Виждам и опозиционерите. Прекрасно познавам, всички. Мъчно ми е за служителите на реда, за почтено битите хора. Взривяват се бомби в хората и задачата е да се окървавява митинга. Защото знаят, видя ли кръв на улицата - незабавно потеглям, това беше концепцията на пликчетата с алена багра ", сподели тогава Борисов. От Демократична България тогава не се чу нито дума, даже безшумно бяха удовлетворени и чакаха Борисов да подаде оставка поради алената багра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР