Всичко се променя: Късметът се обръща за тези зодии. За

...
Всичко се променя: Късметът се обръща за тези зодии. За
Коментари Харесай

Всичко се променя: Късметът се обръща за тези зодии

Всичко се трансформира: Късметът се обръща за тези зодии. За това предизвестява хороскопът за първия ден на октомври. Какви още изненади са ви приготвили звездите, вижте:
Хороскоп за неделя, 1 октомври 2023ОвенТрудете се – този ден е обвързван с триумфи, само че тези триумфи няма да са леки, нито инцидентни. Ще съумеете доста да постигнете на професионалното занятие, да блеснете с настоятелен качества и да се покажете в най-хубава светлина. За страдание в областта на персоналните връзки не всичко ще върви по този начин безпрепятствено. Тук за демонстрация на самодейност не е желателн даже да се мисли. Ходенето след своите прищявки и недомислените действия напълно не са желателни, а в полза на точния израз – неприемливи са. Денят също е подобаващ за всевъзможни домашни действия, а и за взаимна активност с членовете на фамилията си и с другари. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът внезапно ще стане по-лек и радостен.
Телец
Днес би трябвало да сте по-внимателни във формулиране на своите мисли и тяхната вербализация за пред Вашия обичан човек. Изречените фрази ще бъдат лъжливи в особена степен и по тази причина се постарайте да се доизясните с жестове или погледи – по този начин, както ще бъде по-надеждно.А и по-правилно.
Близнаци
Днес звездите Ви поучават да поговорите с Вашия обичан човек доста искрено по всички тематики, които Ви вълнуват. По-добре получете почтени, само че не радващи Ви отговори, с цел да се ориентирате в обстановката, в сравнение с да сте напълно уверени, че всичко е добре, когато на процедура напълно не е по този начин.
Рак
Разговорите през днешния ден могат да доведат до съществени открития и по тази причина се постарайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите Ви хора. Задавайте спорни въпроси, представяйте се за юрист на дявола и не се оттегляйте от горещи разногласия. Има хора с удивителни хрумвания, и Вие бихте могли да се поучите от тях. Отворете разсъдъка си и се пригответе да преразгледате своите отдавнашни убеждения. Фактът, че сте се премислили, напълно не значи, че по-рано сте бъркали. Просто не сте знаели това, което знаете в този момент. То се назовава „ витален опит ”.
Лъв
Днес ще имате огромен шанс в намиране на нови другари, а не толкоз в завоюване на нечие сърце. А това, бъдете уверени, е за положително! Защо, всъшност Ви е нужна такава огромна сбирка от сърца? А другари човек нито намира елементарно, нито има много…
Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша – дано да се резервира за дълго време.
Везни
Предстои Ви един просто поразителен ден! Дори и не сте подозирали че по този начин Ви обичат, и то – толкоз хора по едно и също време. И откровено! И напълно без значение един от различен! На процедура през днешния ден може да Ви се завиди. Постарайте се да не загубите това богатство на взаимна обич, което сте съумели да натрупате за годините на Вашия живот!
Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.
Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете – по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.
Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
Водолей
През този ден на Вашия обичан човек може да му бъде хладно, и то не душевно, а физически. Вашата задача е да го прегърнете, да му предложите топъл пуловер, или да споделите с него своето яке. Важното е и сами да не се разболеете, другояче идната опция да сгреете своя обичан човек ще бъде напълно не скоро…
Риби
Днес Вашият обичан човек с наличието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо обезверено и напълно несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от сходно влияние. Но за сметка на това всичко ще бъде забавно и поучително.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР