Всичко съм оставил в ръцете на агентите ми. Ще видя

...
Всичко съм оставил в ръцете на агентите ми. Ще видя
Коментари Харесай

Николай Михайлов си стяга багажа от "Герена", отива в южна посока?

" Всичко съм оставил в ръцете на сътрудниците ми. Ще видя какво е ситуацията, тъй като не съм се чувал с тях 2-3 седмици. Ако има нещо, което би трябвало да се знае, управлението ще разбере първо. Ако има нещо, ще го чуете и вие. За мен Левски постоянно е бил приоритет ", това бе декларирал титулярният вратар на Николай Михайлов след последния мач за годината против (1:1).
На този стадий не е ясно дали синът на Борислав Михайлов ще остане в България след Нова година, само че " Блиц " твърди, че турският Гиресунспор демонстрира доста сериозен интерес към него!

Споменава се още, че старши треньорът на отбора от южната ни съседка - Хакан Келеш, има желанието да притегли в своя състав умел вратар и българинът идеално пасва на проектите му. Гиресунспор се намира на 14-о място в шампионата и досега е спечелил 19 точки.
" Блиц " добавя, че в случай че се стигне до трансфер, той ще бъде сбъднат или през идния зимен трансферен прозорец или след края на сезон 2021/22. В същото време се заприказва, че !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР