Всичко приключи за украинските военни в операцията на Русия за

...
Всичко приключи за украинските военни в операцията на Русия за
Коментари Харесай

Американски офицер каза, че НАТО е безсилен срещу Русия

Всичко завърши за украинските военни в интервенцията на Русия за демилитаризиране на Украйна, сподели някогашният офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати и някогашен контрольор по оръжията на Организация на обединените нации Скот Ритър.

Ритер сподели, че инструкторите на НАТО са помогнали на въоръжените сили на Украйна, които са довели украинските бойци до концепцията, че могат да се бият с руснаците, само че в този момент оръжейните хранилища са унищожени, въоръжените сили на Украйна нямат връзка, не могат да се движат, оповестява порталът " Южен федерален ".

Според него украинските военни остава да загинат или да се предадат, а след съветската спецоперация в Украйна може да не остане нито войска, нито държавно управление.

Ритер означи, че не желае да обиди украинските военни, само че счита, че управляващите на страната са разрешили на „ ултрадесния детайл “ да проникне в армията. Той напомни, че в Украйна събориха монументи на войни-освободители и уважиха колаборационистите.

Той счита, че това, което се случва, би могло да бъде избегнато, в случай че бяха дадени гаранции, че Украйна няма да влезе в НАТО, тъй като за Русия това е действителна опасност. Западът обаче смяташе, че Русия ще го одобри. Той също по този начин акцентира, че Западът е трябвало да слуша по-внимателно какво би трябвало споделя президентът Владимир Путин.

„ В Съединените щати са привикнали с обстоятелството, че президентите чертаят червени линии и не вършат нищо с цел да ги съблюдават. И Путин начерта алена линия и стартира да работи в сходство с зародилите закани “, сподели Ритър.

Ритер високо прави оценка провеждането на самата специфична интервенция. Според него НАТО не може с нищо да се опълчи на Русия: „ Днес НАТО е безусловно безсилно. Нашият трансатлантически алианс броди по планетата като най-горещата тайфа в региона. И в този момент се оказва, че сме просто срам.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР