„Всичко по схемата „Ало, Банов съм“ е проверено от нашите

...
„Всичко по схемата „Ало, Банов съм“ е проверено от нашите
Коментари Харесай

Сашо Симов: БСП е сериозна организация, това не е пощенска кутия

„ Всичко по схемата „ Ало, Банов съм “ е тествано от нашите специалисти “. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Твърдението, че диалогът, изнесен от Елена Йончева, е монтаж, за Симов това е погрешно. Той съобщи, че се има цялостно доверие на източника на колежката му от Българска социалистическа партия

„ Не знам каква е тъкмо облагата на министър Боил Банов “, сподели още социалистът. „ Не подобавам с доверие към думите му за изнудване от години “, добави той и съобщи: „ Но, в случай че версията му е вярна, в случай че има в действителност такива изпечени рекетьори, по какъв начин работят министерствата? “

Според Симов, не обвинителният акт против Елена Йончева е причина да се огласи схемата в този момент.

Александър Симов съобщи още, че не е подменян сюжета на това, което е трябвало да бъде изнесено от Йончева. „ Българска социалистическа партия не е несериозна организация и не може да си разреши да работи като пощенска кутия “, изясни той.

На въпрос по кое време Българска социалистическа партия има вяра на Прокуратурата, Симов отговори: „ Ние нямаме друга Прокуратура. Добра, неприятна, това е “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР