Всичко онова, което можем да правим с нашия мозък, в

...
Всичко онова, което можем да правим с нашия мозък, в
Коментари Харесай

Александър Иванов: Не смятам, че изкуственият интелект ще ни вземе хляба

Всичко това, което можем да вършим с нашия мозък, сега е изцяло допустимо да бъде направено от изкуствения разсъдък. По мое убеждение това е най-драматичната смяна в историята на човечеството. Това сподели Александър Иванов – ръководещ съучастник и съосновател на CreateX Digital Agency, в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “. 

Хората не би трябвало да се опасяват от навлизането на изкуствения разсъдък и от това, че той ще ги измести. Те могат да умножат продуктивността си и стъпвайки върху АІ, да ескалират своят кариера, акцентира той. " Аз не считам, че той ще ни вземе хляба. Напротив, аз считам, че ние в действителност към този момент имаме пекарна, на която можем да вършим доста повече самун и имаме доста повече благоприятни условия. Много е значимо да не слагаме преграда сред нас и технологията, а да я използваме за нашите цели “, съобщи Иванов.  

Дигиталният маркетинг постоянно е бил доста динамичен, само че истината е, че от ноември насам смяната е толкоз галопираща, че даже експертите не могат да се ориентират по най-хубавия метод. " Това е повода да има толкоз голям интерес към семинарите и образованията, които водим. Буквално ние денем учим, а вечер преподаваме това, което сме научили денем “, сподели той.  

Александър Иванов е Commercial Director за Централна и Източна Европа за инструмента Eilla AI, създаден на надарени българи, приключили AI в Кембридж. Интересът от страна на вложителите е извънредно огромен и оценката на продукта е впечатляваща, съобщи той. " Eilla AI свързва посредством АРІ ChatGPT, DALL·E и сходни принадлежности в един, който е доста елементарен за прилагане и доста фокусиран чисто функционално, с цел да доставя стойност и да взема решение проблеми в промишленостите. Има две неща, които разграничават Eilla от всичко останало. Първото е, че дава опцията за опазване на сензитивна информация вътре в организацията и когато една поръчка отива към ChatGPT, тази информация се скрива с тагове и назад, когато се връща, таговете още веднъж се обръщат в информация. Самият консуматор в никакъв случай не схваща, че тази интервенция се е случила, само че действително неговите данни са непокътнати и не доближават до трети страни “, изясни той. 

Eilla работи с информация от интернет, която е настояща към днешна дата, уточни още Иванов. " Тя може да види трендове, статистики, информации, да ни подскаже какво следва и да ни даде възможни решения в този подтекст “, разясни той. 

Тя е потребна и за графичните дизайнери, защото генерира образни изображения от текст. " Eilla ни оказва помощ с това, че можем да сътворяваме цифрово наличие, да имаме всички права върху тях и да ги използваме за рекламни цели. В момента има доста огромен пробив и във Photoshop, и в Midjourney “, добави Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР