Всичко може да се случи, преговорите не са финализирани, докато

...
Всичко може да се случи, преговорите не са финализирани, докато
Коментари Харесай

Ако няма споразумение, ПП-ДБ може да гласува против правителството

" Всичко може да се случи, договарянията не са финализирани, до момента в който всичко не е уговорено, а явно не е всичко уговорено ". Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Панев не разяснява дали е имало кавги сред преговорните групи в петък и защо са били те. " И да има проблеми и търкания, това е обикновено, когато се взема решение кои да са членовете на Министерския съвет за идващите девет месеца ".

За Панев военният министър Тодор Тагарев не е препъникамък, а в противен случай - един от знаците на държавното управление поради помощта за Украйна. Смята, че водачите на ПП-ДБ ще реализиран положителни резултати и разяснява, че едва държавно управление би било по-лошо от нови избори.

Според Владислав Панев няма различен ход с изключение на Асен Василев да остане финансов министър, защото следва влизане в еврозоната: " Да се сменя състезател по средата на мача не е изключително умно сега и то в случай, че инфлацията пада. "

Никой в ръководството не приказва за увеличение на налозите, съобщи депутатът. " Никой не счита да се преценява с МВФ, това няма да се случи по време на това държавно управление и това парламентарно болшинство ".

Ако няма съглашение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ постоянно можем да гласуваме срещу държавното управление, само че тази догадка е по-малко евентуална, разяснява Владислав Панев. " Движение за права и свободи и опозицията ще имат значение във връзка с органите, които се избират с 2/3 болшинство. Около тях явно ще би трябвало да се търси по-голямо болшинство, както за всички останали ще одобряваме номинации от партиите в Народното събрание, по този начин и от гражданското общество ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР