Всичко ми липсва от него. Той беше най-добрият ми приятел,

...
Всичко ми липсва от него. Той беше най-добрият ми приятел,
Коментари Харесай

Ева от Тоника с емоционална изповед: Много ми е трудно да бъда без Гого

" Всичко ми липсва от него. Той беше най-хубавият ми другар, ние си споделяхме всичко " - това споделя Ева Найденова в прочувствено изявление пред Зейнеб Маджурова.

Ева е една от емблемите на Бургас. През август месец й предстоят 4 участия като посетител в турнето " Обич и ария ". На него присъединяване ще вземат още емблематични имена като Тони Димитрова, Йорданка Христова, Росица Кирилова, Теди Кацарова и други

" Още не мога да привикна, не можеш да свикнеш да бъдеш без един човек, с който си имал изключителна връзка - и фамилна, и професионална, и любовна, всичко вкупом. Той беше неповторим човек и на мен ми е доста мъчно да бъда без него " - споделя изпълнителката с присъщ глас.

Певицата издава и че след гибелта на Гого Найденов е имала доста паранормални случки, при които е усещала неговото наличие.

" Ще ги помня и след гибелта си. Преди 6 година, няколко дни преди турнето ни в Щатите, стоях у дома и бях отворила прозорците, тъй като беше изненадващо топло за октомври. Изведнъж чух неговите стъпки по витата стълба - по какъв начин той се качва, по какъв начин влиза, по какъв начин потъва в матрака и си поставя ръцете на гърба ми. Казах " Любими ти ли си? " Светнах лампата и стаята стана ледено студена. "

Изненадващо за нея идва новината и за кончината на Ваня Костова.

Заедно с Тони Димитрова Ева е почнали да написа книга за обичания си и надарен Гого. Иска тя да бъде " биографично-хумористична ", тъй като съгласно нея тъкмо такава ще му хареса да бъде на него.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР