Всичко край г-жа Светлана Гущерова е луксозно и помпозно –

...
Всичко край г-жа Светлана Гущерова е луксозно и помпозно –
Коментари Харесай

Гущеров заведе Светлана за рождения ден в меката на европейския елит – вижте в какъв лукс посрещна празника (Снимки):

Всичко край госпожа Светлана Гущерова е първокласно и помпозно – в това най-малко сме уверени от всичко, което демонстрира в обществените мрежи до момента. Нейният любящ брачен партньор, Християн, не стопира да я глези с дарове и жестова, а за най-специалния ѝ празник, рождения ден, той я заведе на още по-специално място – във Виена.

След като в първите часове на празника й я изненада с дежурния голям букет от най-малко 100 рози, брачният партньор й Християн й спретна сантиментален празник в сърцето на австрийската столица – в емплематичния хотел „ Захер “.

 Светлана Гущерова РД

Сторита от внушителната постройка против Националния оперен спектакъл, издигната през втората половина на XIX век, благосъстоятелност на Едуард Захер – сина на основателя на едноименната торта, качи в обществената мрежа рожденичката предходната вечер. От таговете върху фрагментите се подразбира, че Гущерови са фамилно във Виена. Празничната вечер младото семейство посрещна в ресторанта на „ Захер “, трансформирал се в център за срещи на виенския, а и на европейския политически и културен хайлайф.

 Гущерова букет

След 5-степенно меню рожденичката получи няколко десерта – комплимент от ресторанта по случай празника й.

 Гущерова комплимент

Вечерта най-вероятно е приключила в сантиментална конюнктура в някой от елегантните жилища на фамозния хотел, в които са отсядали държавни глави, звезди от целия свят, та даже и английската кралица Елизабет II.

 Гущерова РД

 Гущерова хотел

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР