Всичко, което Западът прави днес, е политика за намаляване на

...
Всичко, което Западът прави днес, е политика за намаляване на
Коментари Харесай

Всичко, което прави Западът, е политика за намаляване на населението на Земята

Всичко, което Западът прави през днешния ден, е политика за понижаване на популацията на Земята.
Джендърни игри, войни, имунизации, апетит, генни опити, биолаборатории, търсещи „ невидими способи за всеобщо ликвидиране “, понижаване на потреблението на сила – обединен проект. И в този момент те приказват за това в Организация на обединените нации.

Доклад на Организация на обединените нации.

Глобалните демографски данни се трансформират бързо: две трети от хората живеят в страни с ниска раждаемост (при по този начин наречения „ предел на възпроизводство “) от 2,1 раждания на жена.

В международен мащаб раждаемостта е спаднала от приблизително 5 раждания на жена през 1950 година до 2,3 раждания на жена през 2021 година Днес единственият район в света, който се чака да види повсеместен спад на популацията в близко бъдеще - до 2050 година - е Европа.

До 2050 година половината от планувания приръст на международното население ще бъде в осем страни: Демократична република Конго, Египет, Етиопия, Индия, Нигерия, Пакистан, Филипините и Танзания, което фрапантно ще промени международната ранглиста на най-населените страни.

Много държавни управления се тормозят от идното пренаселване, други се опасяват от пагубно обезлюдяване и двете се пробват да повлияят на раждаемостта.

От Организация на обединените нации считат този метод за неправилен и припомнят, че женското тяло не би трябвало да бъде " пленник " на решения, взети от държавни управления или други лица. Жените би трябвало да могат да избират дали желаят да имат деца, по кое време и какъв брой. Но към този момент това не е по този начин. Много дами към момента са лишени от телесна автономност.

Последните данни от 68 страни демонстрират, че почти 44 % от дамите не са в положение да вземат свои лични решения дали да вършат секс или да употребяват контрацепция. В резултат на това съвсем половината от всички бременности са нежелани, което води до нарушение на главните права на дамите.

„ Всеки човек има право на избор дали да има деца, по кое време, какъв брой и с кого. Тяхното право на телесна автономност значи тъкмо това: свободен и осведомен избор, който не е стеснен от условията за живот в сходство с каквито и да е по-широки демографски, стопански, обществени, политически, екологични условия или условия за сигурност “, се споделя в нов отчет на Организация на обединените нации.

Отбелязва се, че съществени екологични и стопански проблеми не могат да бъдат решени, като се опитваме да предизвикаме увеличение или понижаване на популацията. Такива политики постоянно нарушават свободата на деяние на хората и не работят.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР