Всичко, което трябва да направите, е да погледнете внимателно петте

...
Всичко, което трябва да направите, е да погледнете внимателно петте
Коментари Харесай

Коя ръка според вас е женска? Проверете възприятието си!

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете деликатно петте ръце и да решите сами коя от тях принадлежи на жена. Избрахте ли си ръка? Сега вижте резултата!

Ако сте избрали ръка A:

Понякога нямате убеденост в себе си, тъй че не обичате да се откривате на хората. Когато обичате, ставате нетърпеливи и даже подвластни. Винаги се грижите за другите.

Ако сте избрали ръка Б:

Вие сте доста отзивчив и добър човек. Със сигурност се приемате за методичен и свестен човек. Вие сте превъзходен слушател и вашите вътрешни качества печелят елементарно заслуженото доверие на другите.

Ако сте избрали ръка В:

Това, от което мъчно можете да се откажете, е надцененото ви самочувствие и нарцисизъм. Винаги си поставяте огромни цели и не се отказвате от нищо в името на упоритостта си. Но измежду вас няма доста слушатели… Трябва да поработите върху това.

Ако сте избрали ръка Г:

Имате податливост да отлагате значими неща “за по-късно ” и да излизате в последния миг. Смятате, че суматохата ви вреди, тъй че оставате спокойни даже и при най-лошата стихия. Ако имате някакви проблеми, пробвайте се да се справите с минимални старания и не оставяйте решението да пристигна единствено.

Вижте още: Изберете карта и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Ако сте избрали ръка Д:

Вие сте по-скоро наблюдаващ в сравнение с деен участник. Предпочитате да погледнете първо всичко в профил. Понякога сте натрапчиви. Винаги имате доста проекти и въпроси, които идват поради вродената ви придирчивост.

Предупреждаваме ви: този тест няма верен отговор, защото е психически.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР