Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е

...
Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е
Коментари Харесай

Пеевски: Повече няма да допуснем никой да се упражнява върху ДПС

" Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е вярно за България се случи с поддръжката на Движение за права и свободи ", декларира Делян Пеевски в послание, публикувано от пресцентъра на партията. " Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на Движение за права и свободи и хората, които представляваме ", приканва Пеевски.

Цялото послание:

Днес, когато повече от всеки път партиите от ръководещата “сглобка ” търсят излаз от рецесията, която сами сътвориха, желая да им припомня:

Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е вярно за България се случи с поддръжката на Движение за права и свободи. Решавали сме всички значими рецесии на страната.

Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на Движение за права и свободи и хората, които представляваме.

В последните 10 години на гърба на Движение за права и свободи, почетния ръководител доктор Ахмед Доган и мен, всевъзможни хора направиха кариера, а след това идваха при нас да чукат на вратите ни и да желаят поддръжка.

Когато ви е мъчно и имате потребност от поддръжка, сте с Движение за права и свободи, а когато имате потребност да се потвърждавате, стартирате да се катерите по гърба на Движение за права и свободи.

Това с опитите да употребявате Движение за права и свободи като универсалния провинен за личните си провали би трябвало да престане един път вечно.

Ролята на Движение за права и свободи за евроатлантическия път на България е неотменима.

Всичко хубаво и вярно за България ще се случва с поддръжката на Движение за права и свободи и отсега нататък.

П.С. Кадрите, оповестени тук, са единствено дребна илюстрация за градивното и отговорно присъединяване на Движение за права и свободи в решаването на всички зародили рецесии през тези 9 месеца.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР