Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е

...
Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е
Коментари Харесай

Пеевски: Повече няма да допуснем никой да се упражнява върху ДПС

Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е вярно за България, се случи с поддръжката на Движение за права и свободи. Решавали сме всички значими рецесии на страната, добавя Пеевски.

Съпредседателят на Движение за права и свободи е безапелационен, че в последните 10 години на гърба на партията, почетния ръководител доктор Ахмед Доган и него, всевъзможни хора са създали кариера, а след това са идвали при тях да чукат на вратите им и да желаят поддръжка.

" Когато ви е мъчно и имате потребност от поддръжка, сте с Движение за права и свободи, а когато имате потребност да се потвърждавате, стартирате да се катерите по гърба на Движение за права и свободи. Това с опитите да употребявате Движение за права и свободи като универсалния провинен за личните си провали би трябвало да престане един път вечно. Ролята на Движение за права и свободи за евроатлантическия път на България е неотменима. Всичко хубаво и вярно за България ще се случва с поддръжката на Движение за права и свободи и отсега нататък ", се показва още в изказването на Пеевски.



По-рано през днешния ден, в коридорите на Народното събрание, пред публицисти Делян Пеевски съобщи, че текстът на съглашението сред ГЕРБ -СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ), е бил написан от него и съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Съпредседателят на Движение за права и свободи изясни още, че съгласно него Христо Иванов желае избори. " Човекът, който хвърля България в избори, се споделя Христо Иванов. Трябва неговите сътрудници да се разсънят в лицето на Кирил Петков, Асен, Наско да седнат до него и да му кажат: " Седни си на столчето и недей да буташ България в безвремието ", сподели още Пеевски. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР