Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя, ни

...
Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя, ни
Коментари Харесай

Всички говорят за Станислав от Hell's Kitchen! Той е сгоден, но със скандална история в миналото

" Всичко, което сънувате, аз мога да ви го подготвя ", ни даде обещание във визитката си един от най-атрактивните участници в Hell's Kitchen тази година. 

Става въпрос за Станислав Иванов, който по принцип е от Ямбол, само че има дребна работилница за торти в Перник. 

Виж още: Ели изповяда душата си след аборта, с цел да ѝ олекне от болката

Той обаче не е прочут единствено в Перник, а в цяла България, защото в профила си в TikTok има над 150 хиляди почитатели! А до тях стига до прекомерно забавен метод.

Станислав първо качвал видеа, на които прави сладкарски неща, само че фокусът бил единствено върху тях и ръцете му. Един ден обаче решил да опитва нещо по-различно - снимал се по какъв начин готви гол до кръста. И славата не закъсняла.

Виж още: VIP намек с фото бомба?! Бременна ли е Николета Лозанова 

Но не това е най-скандалната му история. Нея в действителност той описа пред нашите камери, като в нея става въпрос за разюздана кокона, каубойска шапка, пликче с дамски прашки и... конска маска. Излишно е да споделяме, че с въпросната дама нещата не са се получили, само че цялата история може да видите във видеото нагоре. 

Иначе Станислав признава, че няма проблем с дамите. Никога не е имал, а и с такава визия надали би имал. Той обаче е намерил своята половинка и от известно време към този момент е благоприятен. Съжаляваме, дами (и господа)!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР