Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да

...
Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да
Коментари Харесай

Цветанов: Фандъкова е употребена в атаката срещу ГЕРБ

Всичко, което съм правил и не преставам да върша, е да не нарушавам закона. Не съм го нарушил и истината ще излезе, само че малко ще са тези, които по-късно ще се обадят и ще се извинят.

Това каза във Велики Преслав Цветан Цветанов, представен от Фокус. Той разяснява думите на кмета на София Йорданка Фандъкова, че в обстановка като абсурда около апартаментите, би си тръгнала от всички управнически постове, той уточни, че през вчерашния ден двамата са разговаряли няколко пъти.

„ Смятам, че беше извадено от подтекста, Йорданка Фандъкова фактически се почувства, че по някакъв метод е била използвана в тази цялостна медийна офанзива, която се води против ГЕРБ “, съобщи Цветанов. „ Имаме съвършени връзки, познаваме се от 2005 година, имаме невероятно доверие, което сме градили през годините. Уважавам я извънредно доста и ще продължавам да я почитам “, разгласи той.

„ Това, което тя през вчерашния ден ми сподели е, че няма тази мощ, която владея аз, за да преодолее всичко това, което през днешния ден ми се случва “, разяснява Цветан Цветанов.

„ Разговаряме с юриста, вършим разбор на всичко, което се случва. Имаме подготвеност да заведем каузи към избрани хора, които действително минаха границите на естественото и в разисквания, и мнения “, сподели още зам.-
ръководителят на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР