Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да

...
Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да
Коментари Харесай

Цветанов готов да води дела срещу определени хора заради Апартаментгейт

Всичко, което съм правил и не преставам да върша, е да не нарушавам закона . Не съм го нарушил и истината ще излезе, само че малко ще са тези, които по-късно ще се обадят и ще се извинят. Това сподели пред публицисти във Велики Преслав Цветан Цветанов, заместник- ръководител на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията, съобщи радио „ Фокус ".
Помолен за коментар за казаното от кмета на София Йорданка Фандъкова, че в обстановка като абсурда към жилищата, би си тръгнала от всички управнически постове, той уточни, че през вчерашния ден двамата са разговаряли няколко пъти. „ Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от подтекста, Йорданка Фандъкова фактически се почувства, че по някакъв метод е била използвана в тази цялостна медийна офанзива, която се води против ГЕРБ “, съобщи Цветанов. „ Имаме съвършени връзки, познаваме се от 2005 година, имаме необикновено доверие, което сме градили през годините. Уважавам я извънредно доста и ще не преставам да я почитам “, разгласи Цветанов.
„ Това, което тя през вчерашния ден ми сподели, е, че няма тази мощ, която владея аз, с цел да преодолее всичко това, което през днешния ден ми се случва “, разяснява Цветан Цветанов. „ Разговаряме с юриста, вършим разбор на всичко, което се случва. Имаме подготвеност да заведем каузи към избрани хора, които фактически минаха границите на естественото и в разисквания, и мнения “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.
Припомняме, че през днешния ден президентът Румен Радев привиква съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), отдадено на битката с корупцията по високите етажи на властта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР