Всичко, което съм написал и подписал в протокола за разпит,

...
Всичко, което съм написал и подписал в протокола за разпит,
Коментари Харесай

Пълен абсурд на делото срещу бомбаджията с прякор Тиграта

Всичко, което съм написал и подписал в протокола за разпит, го направих от боязън, с цел да не ме бият повече. Полицаите говореха, а аз се съгласявах. Удряха ме с шокова палка. Имам синини по врата. Трети ден не мога да легна обикновено. Това сподели преди минути в Окръжния съд в Бургас Димитър Иванов Недялков, по прякор Тиграта, оповестява "Флагман ".

Той е упрекнат като причинител на гърмеж в айтоското село Черноград, поръчан от Антон Кабадов. Тиграта изясни в правосъдната зала, че откритите при претърсването на дома му в село Дъскотна, община Руен взривни субстанции и муниции били открити до момента в който бил на лов.

„ Аз съм ловджия. Намерих нещата в куфарче в гората и ги прибрах, с цел да не стане пакост. Не ги предадох в полицията, тъй като смятах, че ще бъде разтълкувано неправилно. Аз нямам нищо общо с офанзивата против някогашната брачна половинка на Антон – Севджан Хасан ", сподели Недялков.

Според бранителя му юрист Веселина Василева все още няма доказателства, които ясно да показват, че точно Тиграта е хвърлил бомбата в двора на къщата на някогашната брачна половинка на Кабадов в с. Черноград. Тя акцентира пред правосъдния състав, че Димитър Недялков има непрекъснат адрес, от дълго време работи като защита в частна компания, а и правосъдното му минало е чисто. Тя изиска от съда по-лека мярка за неотклонение - домакински арест.

Адвокат Бойчо Бойчев пък посочи, че няма логичност подзащатникът му Антон да желае да взриви къщата на някогашната си жена, по-скоро желал единствено да я сплаши. „ Той е желал да я сплаши, само че не е знаел какви дейности ще предприеме другото лице (Митко)”, сподели Бойчев.

Той изиска от съда по-лека мярка за неотклонение, като уточни, че Кабадов може да си разреши да заплати парична гаранция 10-15 хиляди лв.. Кабадов живее от години в Германия, където има нова брачна половинка и дете. Управител е на компания с 15 служащи и очевидно парите не са проблем за него. Често пътувал до България и назад. Интересен факт е, че Антон е имал платен билет за Германия точно за 19 февруари т.г.

Съдия Ангел Гагашев не одобри претекстовете на бранителите на двамата подсъдими и ги прати зад решетките.

Антон Кабадов платил на Димитър 2500 евро, с цел да хвърли 400 грама тротил в терасата на къщата, в която живее някогашната му, с която имат дете. Престъплението е осъществено на 19 февруари т.г. Причината е 34-годишният мъж отказвал да заплаща устоя на детето, което имал от късата си случка със Севджан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР