Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори

...
Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори
Коментари Харесай

В Никакъв Случай Не Изпускайте Момента! Днес Звездите Ще Сбъднат Вашите Желания, Но Е Много Важно Да

Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза, написа в хороскопа си за bulgaria.utre.bg астрологът Ивелина Пенчева. Всеки път, когато чуем звуци, думи, музика, дребна информация, получаваме сила, прибавя тя.

„ Нашата душeвност изпитва всички акустични трептения дори, които ушите не долавят. Те се демонстрират в нас като страсти. Звуците могат да доведат човек до възторг или до меланхолия. Днес е най-хубавият ден за молебствия (особено при започване на деня), за четене на мантри, за посещаване на храм, за занимания с домашните каузи и фамилията. Добър е за начало на правосъдни каузи. Може да се стартират огромни каузи, свързани с благосъстоянието “, прецизира астрологът.

„ Приветстват се всички креативен инициативи. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Благоприятно е за брачен връзки. Да не се вършат недомислени разноски. Обезателно съблюдавайте просвета на другарство, не ругайте никого. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички интервенции на тялото. Прекаленото забавление и наслада са нездравословни в този ден. Загубите са нежелателни през днешния ден “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Лошо е да забравите нещо в къщи заради заплеснатост. Не би трябвало да се пие вино. Мъжете да не заобикалят съпругите си в този ден и да не им изневеряват “, поучава астрологът.

„ Пригответе храната със своите ръце, изключително печените работи – баница, самун, козунак. Месната храна е противопоказна “, прибавя тя.

„ В облеклото се придържайте към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се заобикаля жълто-зеленото “, поучава Ивелина Пенчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР