Всичко, което някога сте получили безплатно, само увеличава общия ви

...
Всичко, което някога сте получили безплатно, само увеличава общия ви
Коментари Харесай

Това, което получавате безплатно, не само увеличава общия ви дълг, но и отнема енергията ви!

 Всичко, което в миналото сте получили гратис, единствено усилва общия ви дълг и това е закон на природата.

Сега приказваме за и колкото повече получавате гратис в живота си, толкоз повече сила ще би трябвало да върнете във Вселената в дълготраен проект. Плащането на сила не е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота ви. И тъкмо затова постоянно е по-добре да плащате с пари.

В последна сметка в никакъв случай не се знае по кое време, и най-важното – по какъв начин, ще би трябвало да платите на Вселената с силата си. И тъкмо заради тази причина постоянно е по-добре да плащате с пари, тъй като е по-лесно и по-безопасно. Съществуват редица правила по отношение на силата и е най-добре постоянно да ги следвате. Нека ги разгледаме по-подробно.

Не отнемайте никаква сила гратис,  всичко това важи тук и в този момент. Когато вземете нещо гратис, вие крадете сила и някой ден несъмнено ще би трябвало да платите за това.

Плащайте за всичко, което получавате, с цел да не се постанова плащате след това с силата си. Не е належащо да давате и да приемате незаслужени дарове.

Не правете положително, в случай че не са ви помолили за това.

Не вземайте пари назаем и не давайте заеми.

Сега разгледахме главните правила за уравновесено ползване на сила и те би трябвало да се съблюдават, тъй че по-късно да не се постанова да плащате с силата си.

Източник nicstyle

 

Човекът като генератор на сила, с която се хранят Боговете!

 

Ако приемем за аксиома, че индивидът е артикул на по-висш Разум, и го преглеждаме като изкуствено основано създание, можем да определим и задачата, заради която Създателят е основал индивида. Това…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР