Всичко, което ми се случи, за мен е урок, казва

...
Всичко, което ми се случи, за мен е урок, казва
Коментари Харесай

Андре Токев се връща на работа

Всичко, което ми се случи, за мен е урок, споделя топготвачът

"От 1 септември стартирам работа. В момента си почивам и презареждам батериите. Всеки може да ме откри, не се укривам и изцяло съзнавам грешката си. "

Това показа топготвачът Андре Токев, който излезе предварително от пандиза, съобщи.

Той изтърпя 4 месеца и 16 дни от наказването 7 месеца затвор, което му бе наложено, откакто на 30 октомври м.г. бе заловен да кара пийнал на Околовръстното в София. Тогава кръвната му проба регистрира съществуване на 1.7 промила алкохол. Токев може да се върне още веднъж зад кормилото, откакто Софийският градски съд одобри, че е осъзнал виновността си и се е поправил в пандиза, и анулира възбраната му да кара.

"Вътре в пандиза не е ваучър, само че съм удовлетворен, че съумях с дребното артикули и равнището на готвене там да науча хората, които работят с мен, по какъв начин да ги употребяват. Създадох привички и дисциплинираност. Когато влязох, в столовата нямаше доста хора. След моето идване всички към този момент я посещават. Най-хубавото е, че храна в пандиза към този момент не се изхвърля, както се споделя, не се дава на прасетата, не отива всичко за тях ", споделя Токев.

Освен че трансформирал питателните привички на хората вътре, Токев основал и план за социализиране на всички - да играят на видеоигри, да спортуват, да вземат участие в тимове в разнообразни спортове.

"Всичко, което ми се случи, за мен е урок и аз си го научих. Смятам и присъдата си за обективна ", показа един от най-хубавите мастършефове в България.

До присъдата му се стигна, откакто при започване на годината съдът утвърди съглашение на Токев с прокуратурата и го наказа с присъда от 7 месеца затвор за шофиране след приложимост на алкохол. Към наказването му беше добавена и предходната условна присъда от 3 месеца затвор, която също трябваше да бъде изтърпяна дейно, и общото му наказване беше 10 месеца затвор. По време на делото Токев прекара два месеца под домакински арест, който се зачита за излежано време и се приспада. На финала той трябваше да прекара общо 9 месеца в затвор.

Според съда главният въпрос в тази ситуация е дали Токев е дал задоволително доказателства за своето коригиране. Затворническата администрация, чието мнение се изисква в процедурата по условно предварително освобождение, бе изразила негативно мнение за Токев. Според чиновниците в пандиза задачите на наказването не са изпълнени, оценката от рецидив е непроменена, има и проект за коригиране, който не е изпълнен, поради което наказването би трябвало да се изтърпи напълно.

Според съда обаче част от изводите на затворническата администрация са голословни и неправилни. Съдът уточни, че в процеса на акомодация Токев е показал доста положителни отзивчиви умения, бил е спокоен и уравновесен, без прояви на експанзия, което потвърждавало неналичието на зависимости, в това число и алкохолна. Не е бил наказван нито един път и се е отличавал с безупречна дисциплинираност.

След всички перипети Токев бе пуснат на независимост. До всичко това се стигна, откакто на 30 октомври м.г. готвачът карал мерцедеса си без една гума, а останалите три били спукани. Освен това той се движел в натоварен трафик на Околовръстното шосе в София. На тел. 112 са били подадени голям брой сигнали от обезпокоени жители, а по-късно бил спрян от полицейски екип, а на униформените обяснил, че е спукал гума. После се оказа, че готвачът е с алкохол в кръвта.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР