Всичко, което каза генерал Мутафчийски, ми дава основание да издам

...
Всичко, което каза генерал Мутафчийски, ми дава основание да издам
Коментари Харесай

Здравният министър Ананиев разкри кой ще може да влиза и да излиза от София след наложената блокада

Всичко, което сподели военачалник Мутафчийски, ми дава съображение да издам заповед.

Това разгласи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев на изключителния брифинг в Министерски съвет, на който стана ясно, че софия е затворена за влизане и излизане.

" Считано от 00.00 часа на 17 април до второ разпореждане се не разрешава влизането и излизането от София на всички транспортни средства като се изключи: товарните коли, които имат съответна документи, с цел да потвърдят нуждата от доставянето на товара; всички коли със специфични обозначителни средства; коли, които транспортират жители за лечение; коли, които транспортират медицински лица до работните им места.



Забраната не важи за колите на електроразпределителните дружетсва, ВиК сдруженията, коли на компании, занимаващи се с интернет и телевизионно разпространение. Заповедта не важи и за служебни коли, които транспортират служащи, които би трябвало да стигнат до работните си места. Същото важи и за персонални коли, само че и при двата случая ще би трябвало да се показва декларация, която потвърждава работното място.

Графикът за влизане в София, с цел да се отиде на работа ще е от 06.00 часа до 08.00 сутринта и овакантяване от 18.00 часа до 20.00 часа. Това е за персоналните коли. Организираният междуградски превоз също прекратява своето придвижване./ novini.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 20
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР