Всичко, което говорите за себе си, може да се използва

...
Всичко, което говорите за себе си, може да се използва
Коментари Харесай

Силата на мълчанието: Онова, което другите не знаят, не могат да унищожат

Всичко, което говорите за себе си, може да се употребява против вас. Следователно, колкото по-внимателно подбирате хората, на които имате доверие, толкоз по-безопасен ще бъде вашият живот като цяло. И в случай че към този момент сте си изпатили от прекомерната почтеност и наивност, тогава знаете какъв брой е значимо вярно да избирате информацията, която споделяте. Предлагаме ви няколко обстановки, при които е най-добре да замълчите:

Вашето финансово положение

Финансовото ви състояние се отнася единствено за вас. Не е нужно да казвате на другите какво имате и какво не. Не е належащо да знаят нищо за наличието на портфейла ви, в случай че не оферират да ви оказват помощ.

Вашата материална благосъстоятелност

Разбира се, няма нищо неприятно в това да покажете някои от вашите неща, само че не трябва да прекалявате. Знаейки прекалено много за вас, хората ще се опитат да намерят метод да се възползват от вас. Колкото и тъжно да звучи, по този начин работи светът.

Вашият персонален живот

Разбира се, някои неща от персоналния ви живот могат да бъдат разказани на други хора, само че не на всички. Ако не познаваме човек задоволително добре, не е належащо да се отваряме пред него.

Вашите фантазии

Ако говорите за фантазии си непрекъснато и пред всички, е доста евентуално да загубите мотивация да ги превърнете в действителност заради чувство за мощен напън извън. Това принуждава мнозина изцяло да изоставят фантазиите си, само че ние не се усещаме по този начин, нали?

Вашите положителни каузи

Когато вършиме нещо положително за различен човек, правете го извънредно от добротата на сърцето си. Не бива да употребявате това, с цел да се издигнете по някакъв метод в очите на други хора.

Вашите недостатъци

Разбира се, на някои хора може да споделите и тези неща, само че не на всички. Колкото повече другите знаят за вашите недостатъци, толкоз по-голяма е вероятността да се опитат да се възползват от тях и да ви пречупят. Те ще влязат под кожата ви и ще оставят чувството, че слабостите ви не могат да бъдат преодолени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР