Всичко, което Алла Вагнер от Алберта, Канада, иска, е да

...
Всичко, което Алла Вагнер от Алберта, Канада, иска, е да
Коментари Харесай

Жена подарява луксозно имение срещу $25! Ето условието

Всичко, което Алла Вагнер от Алберта, Канада, желае, е да продаде дома си, написа профит.бг.

След като пуска парцела на пазара през 2018 година, тя обаче осъзнава, че не е спечелила интереса, който търси. Така че дамата взема решение да поеме по различен път и в този момент се пробва да „ подари ” дома си, който се прави оценка на 1.7 млн. $, предлагайки го единствено за 25 $.

След като посещава другар в Миларвил, дамата се влюбва в региона и взема решение да си купи парцел там. Скоро фантазията й се сбъдва и тя се мести в новия си дом, който разполага с 464 квадратни метра повърхност, на която се намират три спални, винарска маза, солидна кухня, библиотека и други.

През юни 2018 година Вагнер наранява гърба си, което значи, че към този момент не може да се грижи за огромната къща. Така че тя пуска парцела на пазара. Но когато той не си намира покупател, тя измисля друго решение.

Обявява конкурс, съгласно чиито правила всеки, който се интересува от евентуалното придобиване на дома, би трябвало да напише есе от 350 думи, отговарящо на въпроса: „ Защо това да се преместя в този желан дом на брега на езерото ще промени живота ми? “

Разбира се, има дребна измама. Всички участници би трябвало да внесат входна такса от 25 $.

Преди спечелилият да получи дома си, общата сума на всички входни такси би трябвало да доближи 1.7 млн. $, изясняват от GlobalNews. Това значи, че Вагнер ще би трябвало да получи на мейла си общо 68 000 писма. Жури ще избере спечелилия всред тях, откакто прочете всички есета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР