Всичко каквото знам, го научавам от медиите. Лично до мен

...
Всичко каквото знам, го научавам от медиите. Лично до мен
Коментари Харесай

Прави се сериозен опит от две различни направления да ми се запуши устата

" Всичко каквото знам, го узнавам от медиите. Лично до мен нищо не е достигнало ", разгласи доцент Атанас Мангъров, откакто през вчерашния ден от Софийската районна прокуратура оповестиха, че са се самосезирали и е почнала инспекция по изказвания на инфекциониста, че " 564 души, които са умряли след болест с ковид, са умряли, тъй като са имунизирани ". По същата причина и Управителният съвет на Българския лекарски съюз разгласи, че сезира Столичната комисия по професионална нравственос.

" Просто мога да кажа, че това е доста сериозен опит от две разнообразни посоки да ми се запуши устата, тъй като очевидно някои хора смятат, че са носители на сакралното знание, а останалите би трябвало да са послушни опитни свинчета, които би трябвало да извършват категорично техните нареждания ", изясни доцент Мангъров.

Инфекционистът счита, че към момента имунизациите не са добре проучени за страничните им дейности.

" Ваксините са в трета фаза на клинични изпитвания, а разрешението за използването им е обещано под изискване. За да се направи една същинска ваксина, са нужни най-малко 10 година ", разяснява още доктор Мангъров пред Dir.bg. Медикът добави, че в Eвропейската организация по медикаментите към този момент има отчет от 1700 страници със странични дейности на имунизациите.

" Това, което си мислех, когато говорех в студиото, бе, че имаме хора, които са имунизирани и са умряли. В подобен случай може да си зададем въпроса, че очевидно имунизациите в съответния случай не са работили, тъй като има други хора, които имат същите характерности и същите болести, само че не са умряли. А това може да е една доста сериозна нежелана странична реакция. Като цяло неналичието на резултат от имунизацията, сиреч няма резултат от имунизацията, също е нежелана реакция. Всяка ваксина се прави, с цел да не се разболява човек, а тези хора са имунизирани, само че са се разболели и умряли. Можеше ли, в случай че не бяха имунизирани, да не са умряли? ", разсъждава още доцент Мангъров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР