Всичко е възможно, но не можеш да злоупотребяваш с децата

...
Всичко е възможно, но не можеш да злоупотребяваш с децата
Коментари Харесай

Нинова за атентата срещу Гешев: Не можеш да злоупотребяваш с децата си

Всичко е допустимо, само че не можеш да злоупотребяваш с децата си - за нищо. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар в “Лице в лице ” по bTV. Думите ѝ бяха вследствие на разкритието от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, че фамилията на основния прокурор Иван Гешев не е било в колата, до която избухна гърмеж на 1 май. Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов по-късно направи изказване пред Българска телеграфна агенция, че е бил измамен да съобщи, че децата на Гешев са били в автомобила, освен това от самия основен прокурор.



“Всява се подозрение дали това е атентат. Случаят не е подобен, какъвто беше в първия ден ”, разяснява Нинова. Водещата на “Лице в лице ” Цветанка Ризова акцентира, че желае мнението на водача на Българска социалистическа партия освен като политик, само че и като някогашен следовател.

Нинова обаче съобщи, че в случай че беше следовател, просто би отказала да дава отговор на каквито ѝ да е въпроси по случая, до момента в който следствието не е завършило. Тя обаче въпреки всичко си разреши коментар, че специалистът от Израел няма никакво право да е на мястото на гърмежа, в случай че не е избран като експерт.



“Трябва да излезе истината за този случай ”, акцентира Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ като ги съпостави с бразилски сериал. “Касандра и Алехандро сутринта ще се вземат, след обяд към този момент са се скарали и роднините разискват чеиза ”, пошегува се Корнелия Нинова. Тя съобщи, че Политическа партия са се хванали наивно на номерата на Бойко Борисов. Председателката на Българска социалистическа партия сподели също, че партията е подготвена да води договаряния за присъединяване в постоянно държавно управление, само че единствено в случай че ѝ бъде отправено съществено предложение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР